Spanischkurs der Q11

Walter Guggemos

Bundeswettbewerb Fremdsprachen

SOLO in Englisch

Looking for a partner school!

We are looking for a partner school!

looking for a partner school

Dear Visitors,
We are twelve A-Level students who are working on a project to establish an exchange with a partner school in an English-speaking country. At the moment we are searching for an adequate school. The exchange would be a great opportunity for us and for a British school as well i.e. to establish a lasting bond among our schools. Our favourite partner would be any school in the United Kingdom and of course we would favour a grammar or comprehensive school, but we would also welcome any other kind of school. We are fond of the British culture and British way of life and thus feel more familiar with a school in the UK. Certainly we would invite our future partner first and an exchange would be possible for us in March or any other month until December.
Please let us know as soon as possible whether you know a school, which is interested in an exchange or whether you can support our project.  -> project-partner-school@gmx.de

Liebe Schüler, Eltern und Besucher unserer Homepage,
wir, das P-Seminar Englisch aus der Q11, haben den Wunsch, einen nachhaltigen Schüleraustausch mit Großbritannien an unserer Schule zu etablieren. Leider haben wir noch keine geeignete Schule gefunden, aber wir setzten alles daran, um dies zu ändern. Nachdem wir zahlreiche Schulen angeschrieben haben, suchen wir hier nette Gastfamilien, die Austauschschüler aufnehmen können. Zusätzlich freuen wir uns auch über finanzielle Unterstützung, um zusammen mit unseren zukünftigen Partnern eine schöne Zeit verbringen zu können.
Falls sie Austauschschüler aufnehmen möchten, uns finanziell unterstützen können oder Schulen in Großbritannien kennen, die an einem Austausch interessiert sind, erreichen Sie uns unter folgender E-Mail Adresse: project-partner-school@gmx.de